Eros Hotel New Delhi, Blooms'ta Güney Hindistan Yemekleri Festivaline Ev Sahipliği Yaptı Ve Kaçırılmaması Gerekiyordu!

Leila

Global Mod
Global Mod
Güney Hindistan yemeklerini çok seviyorum, bu yüzden Eros Hotel New Delhi'nin sınırlı süreli bir Güney Hindistan yemek festivaline ev sahipliği yaptığını öğrendiğimde bunu kaçıramazdım. Deccan Express, Blooms in Eros Hotel New Delhi Nehru Place'deki Güney Hindistan Yiyecek Promosyonu, bölgeden her biri diğerinden daha iyi olan çok çeşitli popüler yemekleri ortaya çıkardı. Eros Hotel, müşterilerini başka türlü deneyemeyecekleri farklı yöresel mutfaklarla tanıştırmak amacıyla bu tür yemek festivalleri düzenlemeye devam ediyor. Ne zaman bu festivallere gitsem, hep mutlu bir kalple, daha da mutlu bir karınla geri döndüm. Bu da farklı değildi.

Dört gözle beklediğim (ve utanmadan keyif aldığım) tek şey, adım attığım anda her zaman karşılandığım sıcak misafirperverliktir. Eros Hotel New Delhi, personelin büyük özen ve ilgisiyle evimde gibi hissettiriyor ve lezzetli yemekleri de unutmamak gerekiyor. ziyaretlerimi daha da güzelleştiren yiyecekler.

Deccan Express yemek festivali, Güney Hindistan mutfağının otantik ve muhteşem lezzetlerinin tadını çıkarmamı sağlıyor. Bana birbiri ardına yemek servisi yapıldı ve büyük bir yemek olduğu ortaya çıktı, zihnim bunu bitiremeyeceğini düşünüyordu ama şaşırtıcı bir şekilde midem gerçekten bitirdi!

Chettinad Tavuğu, Çiğ Muz Cipsi, Tavuk 65, Tavuk Lolipop, Gobhi 65 ve pakodas gibi başlangıç tabağıyla başladı. Gobhi 65 ve Chettinad Chicken'ı çok sevdim. Serinletici Hint soslarıyla eşleştirilen lezzetli ilk yemek, iştahımı daha da artırdı.

Sonra Surmai Fish ve Ragi Puttu geldi. Balık hazırlığından çok memnun kaldım. Çok basit ama bir o kadar da lezzetli. Ragu Puttu benim zevkime göre biraz yumuşaktı ama bu şekilde servis edildiği için şikayet yok. Ama podi idli'yi kesinlikle sevdim. Tam olarak aromalıydı ve süper lezzetliydi.

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Haberler'de Son Dakika ve Haberler

Ana yemek zamanı – Güney Hindistan thali! Thali istediğim her şeye sahipti. Domatesli pilav, rasam, parpu dal, havuç fasulyesi poriyal, Chettinad biryani ve çiğ muz masala – lezzetleri yerinde olan doyurucu bir yemek.

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Ama en iyisi henüz gelmemişti. Doğru tahmin ettiniz; tatlılar!

Tatlı tabağında Mysore Pak, Paal Payasam ve Besan Laddoo vardı. Üçü de lezzetliydi ama Paal Payasam kalbimi kazandı.

Böyle harika bir Güney Hindistan ziyafeti hazırladığı için Şef Bhaskar'a teşekkür ederiz. Bu tür yemek maceraları için Blooms, Eros Hotel New Delhi'ye geri dönemem.