Uzun zamandır beklenen Haberler Yemek Ödülleri 2024 geldi! 3 Mart 2024'te Delhi-NCR'de yapılması planlanan ödüller, Hindistan'ın dinamik yemek ortamının en iyi yönlerini coşkuyla kutlayacak. Hindistan'ın dört bir yanına yayılan enfes lezzetlerden ünlü şeflere ve onların öncü yeniliklerine kadar ödüller, Hindistan gastronomisinin şekillenmesinde etkili olan gıda endüstrisinin çeşitli dokusunu takdir edecek. Bu yıl, seçkin bir jüri heyeti tarafından titizlikle seçilen 12 kategoriden oluşan etkileyici bir program, etkinlikte canlı olarak sunulacak.
Ödül Kategorilerinin Tam Listesi:
27 gıda endüstrisi uzmanından oluşan bir liste, 3 Mart'ta düzenlenecek etkinlikte duyurulacak kategorilerdeki kazananların nihai listesini belirlemek için yöneticilerle el ele çalışacak. Jüri üyelerinin listesinde restoran işletmecileri Zorawar Kalra, AD Singh, Riyaaz Amlani, Radhika Dhariwal; ünlü şefler Hemant Oberoi, Vineet Bhatia, Manish Mehrotra, Manjit Gill, Ajay Chopra, Anahita Dhondy, Pooja Dhingra, Manisha Bhasin, Prateek Sadhu, Rakesh Sethi, Parvinder Singh Bali ve Shipra Khanna; şef-restoranlar Vicky Ratnani, Harpal Singh Sokhi, Saby Gorai ve Atul Kochhar; çikolatacı-girişimci Zeba Kohli; baş yazar Nita Mehta; şef yemek yazarı Ananya Banerjee; yemek yazarları Ashwin Rajagopalan ve Kalyan Karmakar; yemek blog yazarları Uma Raghuraman ve Pawan Soni.
Haberler Yemek Ödülleri'nin tüm işlemlerine jüri başkanı, ünlü yemek yazarı, aktör ve TV sunucusu Kunal Vijaykar başkanlık ediyor. Haberler Food editörü Shubham Bhatnagar'ın da aralarında bulunduğu yönetim kurulu ona yardımcı oluyor; Haberler Yemek şefi Praerna Kartha; yayıncı Shafquat Ali; yazar ve yemek yazarı Marryam H Reshii; endüstri uzmanı Diwan Gautam Anand; ve yiyecek ve lüks yazar Rinku Madan.
Haberler Gıda Ödülleri 2024 hakkında daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.
Yasal Uyarı: Haberler Gıda Ödülleri'ne gösterdiğiniz ilgi ve heyecanı takdir ediyoruz. Haberler, ödül alanların seçiminde en yüksek adalet ve objektiflik standartlarını korumaya kendini adamıştır ve buna göre seçim süreci, ilgili kategorilerde liyakat ve başarıya göre yürütülmüştür. Gıda endüstrisindeki başarıyı ve mükemmelliği kutlama ruhuyla, gıda endüstrisindeki bireylerin ve kuruluşların olağanüstü katkılarının onurlandırılacağı başarılı ve unutulmaz ödül törenini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Ödül Kategorilerinin Tam Listesi:
- En İyi Kaliteli Yemek Restoranı
- En İyi Kafe ve Günlük Yemek Restoranı
- En İyi Kokteyl Bar & Lounge
- En iyi fırın/pastane
- En İyi Yeni Restoran
- En İyi Bira Fabrikası
- En İyi Dünya Dostu Restoran
- Yılın Şefi
- Yılın Yükselen Yıldız Şefi
- Yılın En İyi Miksologu
- Yılın En İyi Restorancısı
- Yaşayan Efsane Ödülü
27 gıda endüstrisi uzmanından oluşan bir liste, 3 Mart'ta düzenlenecek etkinlikte duyurulacak kategorilerdeki kazananların nihai listesini belirlemek için yöneticilerle el ele çalışacak. Jüri üyelerinin listesinde restoran işletmecileri Zorawar Kalra, AD Singh, Riyaaz Amlani, Radhika Dhariwal; ünlü şefler Hemant Oberoi, Vineet Bhatia, Manish Mehrotra, Manjit Gill, Ajay Chopra, Anahita Dhondy, Pooja Dhingra, Manisha Bhasin, Prateek Sadhu, Rakesh Sethi, Parvinder Singh Bali ve Shipra Khanna; şef-restoranlar Vicky Ratnani, Harpal Singh Sokhi, Saby Gorai ve Atul Kochhar; çikolatacı-girişimci Zeba Kohli; baş yazar Nita Mehta; şef yemek yazarı Ananya Banerjee; yemek yazarları Ashwin Rajagopalan ve Kalyan Karmakar; yemek blog yazarları Uma Raghuraman ve Pawan Soni.
Haberler Yemek Ödülleri'nin tüm işlemlerine jüri başkanı, ünlü yemek yazarı, aktör ve TV sunucusu Kunal Vijaykar başkanlık ediyor. Haberler Food editörü Shubham Bhatnagar'ın da aralarında bulunduğu yönetim kurulu ona yardımcı oluyor; Haberler Yemek şefi Praerna Kartha; yayıncı Shafquat Ali; yazar ve yemek yazarı Marryam H Reshii; endüstri uzmanı Diwan Gautam Anand; ve yiyecek ve lüks yazar Rinku Madan.
Haberler Gıda Ödülleri 2024 hakkında daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.
Yasal Uyarı: Haberler Gıda Ödülleri'ne gösterdiğiniz ilgi ve heyecanı takdir ediyoruz. Haberler, ödül alanların seçiminde en yüksek adalet ve objektiflik standartlarını korumaya kendini adamıştır ve buna göre seçim süreci, ilgili kategorilerde liyakat ve başarıya göre yürütülmüştür. Gıda endüstrisindeki başarıyı ve mükemmelliği kutlama ruhuyla, gıda endüstrisindeki bireylerin ve kuruluşların olağanüstü katkılarının onurlandırılacağı başarılı ve unutulmaz ödül törenini sabırsızlıkla bekliyoruz.