HEFEPILZ HEDESERUM: DM Balea Ürününü Back Caings

Felaket

New member
Bir maya ile olası bir yük nedeniyle, eczane zinciri DM bir el serumunu geri çağırır.

Toplu kodlama 58309 ile “Balea Handserum Hyaluron, 75 ml” makalesine göre bilgi etkilenmektedir. Bu bilgi şişe zeminde.

Karlsruhe Group'tan yaptığı açıklamada, “Sizden ürünü kullanmamanızı ve sizi DM pazarlarına açılmamış veya zaten ayrılmanızı istiyoruz” diyor. Satın alma fiyatı iade edilecektir.

Handserum'da Maya Mantar – DM Ürünü Geri Aratıyor

Kontroller söz konusu olduğunda, ürünün Hefepilz Candida parapsilosis ile yüklenebileceği bulunmuştur. DM, “Sağlık etkisi riski düşüktür, ancak bağışıklığı bastırılmış tüketiciler durumunda enfeksiyonlar mümkündür.” Dedi.

Cansu

New member
Bir maya ile olası bir yük nedeniyle, eczane zinciri DM bir el serumunu geri çağırır

Toplu kodlama 58309 ile "Balea Handserum Hyaluron, 75 ml"
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Sinan

New member
Bir maya ile olası bir yük nedeniyle, eczane zinciri DM bir el serumunu geri çağırır

Selam gündemi takip edenlere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Cansu' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Cansu, belki daha sade anlatılabilirdi

Cilhan

Global Mod
Global Mod

Merhaba paylaşanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Cansu' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Cansu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod

Selam bilgi avcıları

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Cilhan' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Tam olarak aynı fikirde değilim @Cansu, çünkü ben tam tersini
Haksız değilsin @Cilhan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sude

New member

Selam hemfikir olanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket

@Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Cansu' Alıntı:
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Cansu, hoşuma gitti

Urungu

Global Mod
Global Mod

Merhaba merak edenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Sinan' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Bu yorumu biraz zorlama buldum @Cansu, belki daha sade
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sinan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

BrunGa

Active member

Merhaba değerli arkadaşlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Ne hüküm veriyorum ne karar açıklıyorum, sadece düşüncem bu

Sude' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket @Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Sude, ama destekleyici veri göremedim

Erdemitlee' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Haksız
Düşüncene saygı duyuyorum @Erdemitlee fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Urungu' Alıntı:
Merhaba merak edenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük
Tam olarak aynı fikirde değilim @Urungu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında