İzleyin: Koreli Vlogger, Hint Mutfağının İlk Tadımında Ebeveynlerin İç Isıtıcı Tepkisini Yakaladı

Leila

Global Mod
Global Mod
Zengin lezzetleri ve ağız sulandıran aroması nedeniyle Hint mutfağının dünyanın her yerinde hayranlarının olduğu hiç de akla yakın değil. Hint yemekleri ile büyümemiş olanlar bile kısa sürede mutfağın büyüsüne kapılırlar. Tereyağlı tavuk, naan, samosa, saag ve palak paneer gibi çeşitli yemekler dünya çapında popülerdir. Yakın zamanda ilgi çekici yemek incelemeleri ve farklı mutfaklara ilişkin keşifleriyle tanınan Koreli yemek vlogger'ı ve yazar James Park, Hint mutfağının büyüsünü yakalayan bir Haber paylaştı. Instagram hesabında Koreli ebeveynlerine ilk kez Hint yemeklerini tattırdığı bir Haber paylaştı. Videodaki yemeği tattıklarında verdikleri tepkiler iç açıcı ve keyifli.

Ayrıca Okuyun: Koreli Şef Yemek Yaparken Akıcı Hintçe Konuşuyor, İnterneti Etkiliyor

Videoda Park'ın ebeveynleri renkli ve iştah açıcı Hint yemekleriyle dolu bir yemek masasında oturuyor. Ziyafet en sevdiğimiz yaz içeceği olan mango lassi ile başlıyor.

Babası bir yudum alıyor ve hemen şöyle diyor: “Mangonun tadı her zaman harikadır.” Annesi bir yudum aldıktan sonra “Çok kalın ve lezzetli” yorumunu yapıyor.

Daha sonra pani puri'yi deniyorlar. Lezzetlerin tadını çıkaran Park'ın annesi, “Nefis! Nefis!” diyor. Sonra chana chaat geliyor. Park'ın annesi, lezzetini Kore mutfağından tanıdık bir tat olan tonkatsu sosuna benzetiyor.

Sarımsaklı naan'a geçtiklerinde Park'ın babası bunu pizzaya benzetiyor. Kısa süre sonra annesinin naan'ın üzerine tereyağlı tavuk sosunu yaydığı görülebilir. Bunun üzerine vlogger, “Bunu bu şekilde yemeyin. Bunun yerine naan'ı sosa batırmayı deneyin” diyor. Bir ısırık aldıktan sonra “Nefis! Çok lezzetli!”

Gastronomik keşif saag paneer veya palak paneer ile devam ediyor. Park'ın annesi, naan'la tadına bakarken, “O kadar eşsiz bir tadı var ki!” diyor. “Sevmediğim baharat yok! Bu, Yeongdeok'tan marine edilmiş yengeçle karıştırılmış pilav gibi görünüyor. Tadı da buna benziyor” diye ekliyor.

Biryani'yi denedikleri sırada Park'ın babası “Kızarmış pilav mı?” diye sorar. Annesi bir ısırık aldıktan sonra “O da çok lezzetli!” yorumunu yapıyor.

Ziyafetleri sona erdiğinde, Park'ın babası yaşadıklarını yansıtarak şöyle diyor: “Bu, Hint yemeklerini denemekten daha fazlası gibi geliyor. Benim için harika bir anı olacak harika bir deneyim.” Annesi de ekliyor: “Bunun hatıra olarak bitmesini istemiyorum. Bu tadı yeniden yaşamak istiyorum!”

En sevdiği yemeğin hangisi olduğu sorulduğunda Park'ın annesi bir ısırık daha alırken tereyağlı tavuk demekten çekinmiyor. Boş bir tabağı göstererek “Bu tabağı temizledim. Çok güzeldi” diye ekliyor.

Artık o tıklamayı izledikten sonra gurur duyan ve aç hisseden sadece biz ya da siz değiliz. Yorum bölümündeki izleyicilerin çoğu bu düşünceyi paylaşıyor. Bir kişi şunu yazdı: “Bu çok tatlı. Ve yanağında tereyağlı tavuk sosu olan baba hahaha. Bu, yemeği yemekten gerçekten keyif aldığını gösteriyor. Akşam yemeği güzel görünüyordu.”

Başka bir izleyici ise “Bir dahaki sefere gelebilir miyim?” dedi. bir başkası ise “Bir gün ben de aileme böyle davranmak istiyorum” yorumunu yaptı. Bir izleyici, “Bir Hintli olarak yemeği beğendiklerine çok sevindim!!” diyerek mutluluğunu dile getirdi. Başka bir yorumu okuyun: “Şimdi biraz sipariş vereceğim. Çok iyi görünüyor.”

Ayrıca Okuyun: Kore Yemeklerini seviyor musunuz? Sebzeli Baharatlı Kore Pirinç Keki (Tteok-Bokki) Tarifini Deneyin, Video İçeride

Bu konuda düşünceleriniz neler? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin!