Kleve'de: Polis memurları yürümeye başlayan çocukları arabadan 30 derece kurtardı – anne alışveriş yapıyordu

Felaket

New member
Anne alışverişe gider, çocuğu dolgun bir güneşte kapalı arabada terler. İki polis memuru çocuğun hayatını kurtarabilir.

Kanıtların iki çalışanı, Kleve'deki tombul güneşe park edilmiş siyah bir arabada yanlışlıkla bir yürümeye başlayan çocuk keşfetti. Bu arada anne alışveriş yaptığını söyledi. Çocuk koltuğundaki 14 aylık çocuk zaten ıslak, tebeşir ve çok ilgisiz kaynaklıydı. Her zaman gitmişti. Yakındaki polis memurları, yolcu kapısının dilimine çarptı.

REKLAMCILIK
Anne sadece 20 dakika sonra geri döndü

Çocuğu serbest bıraktıklarında sıcak hava dalgalanması ağırlandı. Bu arada çocuğu acil servislere teslim ettiler. Yaklaşık 20 dakika sonra anne geldi ve kendini mantıksız bir şekilde gösterdi.

Cuma günü meydana gelen olay uzun zamandır polis memurları sersemletti. Essen'deki Sorumlu Gençlik Refah Ofisine bir rapor sunulacak.

Cansu

New member
Anne alışverişe gider, çocuğu dolgun bir güneşte kapalı arabada terler. İki polis memuru çocuğun hayatını kurtarabilir

Kanıtların iki çalışanı
Selam yazılım camiası

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Urungu

Global Mod
Global Mod
Anne alışverişe gider, çocuğu dolgun bir güneşte kapalı arabada terler. İki polis memuru çocuğun hayatını kurtarabilir

Kanıtların iki çalışanı
Merhaba güzel insanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Cansu' Alıntı:
Selam yazılım camiası Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin
Burada sana %100 katılamam @Cansu, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Cilhan

Global Mod
Global Mod

Kanıtların iki çalışanı
Merhaba ustalar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket

@Felaket gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Urungu' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Burada sana %100 katılamam @Cansu, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Sude

New member

Kanıtların iki çalışanı
Merhaba değerli dostlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Cansu' Alıntı:
Selam yazılım camiası Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Cansu, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod

Kanıtların iki çalışanı
Merhaba ustalar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Felaket

@Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Cansu' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cansu

Emir

New member

Kanıtların iki çalışanı
Selam yol geçen hanı ahalisi

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Cansu' Alıntı:
Bu örnek biraz uç bir örnek @Cansu, o yüzden genelleme zor

BrunGa

Active member

Kanıtların iki çalışanı
Selam güzel insanlar topluluğu

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Sude' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Bunun tamamını onaylayamıyorum @Cansu, çünkü başka senaryolarda
Burada sana %100 katılamam @Sude, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sinan

New member

Kanıtların iki çalışanı
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

@Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Emir' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu örnek biraz uç bir örnek @Cansu, o yüzden
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Emir