Körili Yumurta, Dahi Bhalla ve Daha Fazlası: Bhagyashree’nin “Mükemmel Yemeği” İçinde

Leila

Global Mod
Global Mod
Sağlıklı ve dengeli bir diyet tüketmek birçokları için bir hedeftir. Genellikle tam tahıllar, meyveler, sebzeler, yağsız proteinler ve sağlıklı yağlar açısından zengin bir diyet anlamına gelir. Mükemmel bir yemek, besinlerin ve tatların dengesidir. Ve sıkıcı olduğunu düşünüyorsanız, Bhagyashree’nin mini sunumuna bir göz atın. Bollywood oyuncusu, sağlık ve zindeliğe olan bağlılığıyla tanınır. Son zamanlarda, Instagram Hikayelerinde bize “mükemmel yemeklerinden” birine bir göz attı. Resimde, ana yemek tabağının etrafına yerleştirilmiş toplam beş çeşit vardı. Diğer şeylerin yanı sıra bir miktar sarı dal ile birlikte bir kase yumurta körisi vardı. Tatlı için, her yönüyle nefis görünen bir kase dahi bhalla gördük.

Bhagyashree, paylaşımına “Mükemmel yemekler” notunu düştü. Bir göz at:


Öyleyse oku: Bhagyashree, Makhanaların Sağlıklı Atıştırmalıklar İçin Nasıl Yapıldığını Açıklıyor – Not Alın

Bir takip gönderisinde bir Haber yükledi ve bize her yemeğin bir yakın çekimini verdi. Bhagyashree’nin yanında “Şimdiye kadarki en iyisi” yazdı ve bir sürü kırmızı kalp emojisi ekledi.

Bhagyashree, seyahat günlükleriyle bizi her zaman güncelliyor. Günler önce, ta Nepal’den bir yemek güncellemesi gönderdi. Ülkedeki çeşitli türbeleri ve turistik yerleri ziyaret ettikleri sırada kocasıyla bir sürü fotoğraf paylaştı. Bununla birlikte, fotoğraf dökümünün de gurme bir dokunuşu vardı. Hoşgörüsünün neye sahip olduğunu merak mı ediyorsunuz? Lezzetli aloo matar ve kabarık puris! Altyazısında “Nepal’deki hafta sonumuzdan kısa görüntüler” yazıyordu.

Bir göz at:


Öyleyse oku: Bhagyashree’nin Son Hoşgörüsü Bu Ağız Sulandıran İtalyan Yemeğini İçeriyor

Bundan önce, Bhagyashree hangi pizzayı yemesi gerektiği konusunda biraz kafası karışmıştı. Bu nedenle hayranlarından seçim yapmalarını istedi. Mantar, brokoli, yeşillik, et, jalapenos, siyah zeytin ve diğer sebzelerle dolu enfes pizzalardan birkaç fotoğraf paylaşıyorum. Çerçevede bir de pepperoni pizza vardı. “Hangisi?” diye sordu. Hikayenin tamamını buradan okuyun.

Bhagyashree, müsamahalarının yanı sıra Instagram dizisi altında sağlıkla ilgili ipuçları da paylaşıyor: “Salı ipucu ile b.” Bhagyashree’nin yemek düşkünlüğü hakkında ne düşünüyorsun? Yorumlarda bize bildirin.
 
Üst