Müşterinin Doğum Günü İçin Özel Yemek Talebi Vardı ve Restoran Bu Yemeği Teslim Etti…

Leila

Global Mod
Global Mod
Doğum günleri pasta olmadan ve sevdiklerinizle birlikte olmadan tamamlanmış sayılmaz. Kabul? Biz de öyle. Ancak bir yemek dağıtım uygulamasının müşterisinin, viral hale gelen bir doğum günü isteği vardı. Müşteri doğum gününü kutluyordu ve aile üyelerinden hiçbiri o kişiye dilek dilemek için aramadı. Böylece teselliyi yemekte bulmaya karar verdiler. Müşteri bir yemek dağıtım uygulamasından sipariş verdi. Menüde ne vardı? Üç vegan tavuk külçesi, bir beyaz pasta ve iki Pepsi. Bu siparişte neyin bu kadar özel olduğunu merak mı ediyorsunuz? Dikkat çeken şey, ona iliştirilen özel talimattı. Müşteri, beyaz pasta siparişinin yanına özel bir talimat notu ekledi. Müşteri, aile üyelerinden hiçbirinin bu büyük günde kendisine dilek dilememesi nedeniyle üzgün olduğunu açıkladı. Müşteri, moralini yükseltmek için yapılan özel talebin bir parçası olarak restorandan beyaz pastaya ekstra siyah zeytin eklemesini talep etti. Artık müşteri, “ekstra” zeytin miktarını belirtirken şefe, kovulmadan şefin ekleyebileceği kadar siyah zeytin eklemesi talimatını verdi.

Öyleyse okuyun: “Balçık Sanıyordum”: Viral Mavi Pizza Hamuru İnterneti Eğlendirdi

Talimatlarda şunlar yazıyordu: “Bugün benim doğum günüm ve ailem bile beni aramadı. Üzgünüm ve siyah zeytini gerçekten çok seviyorum. Lütfen mümkün olduğunca çok siyah zeytin koyun. O kadar çok siyah zeytin koymanı istiyorum ki, benimkini ve kendi akıl sağlığını sorgulamaya başla. Kovulmadan dahil edebileceğiniz kadar. Teşekkür ederim.” Zaten gülüyor musunuz? Beyaz pastanın resmini görene kadar bekleyin. Olay, bir Instagram sayfasının faturanın ekran görüntüsünü paylaşmasıyla ortaya çıktı. İkinci slaytta daha çok pizzaya benzeyen bir pastanın resmi yer alıyordu. beyaz sos ve sayısız siyah zeytin. Gönderiye eklenen metinde şöyle yazıyordu: “'Üzgünüm ve zeytinleri gerçekten çok seviyorum.' Bu müşterinin vegan pizzası için özel bir isteği vardı ve restoran gerçekten teslim etti: “Pizzanızda zeytin sever misiniz?”

Birçok kullanıcı yorum kısmında görüşlerini dile getirdi. Bir yorumda, “Doğum gününde adresinin onu aramasını ve ona kutu zeytin göndermesini istiyorum.” yazıyordu.

Bir kullanıcı, “Bu siyah zeytinli pizza beni ağlatacak” diye yazdı.

Bir başkası, “Buna gerçekten pizza diyebilir misiniz?.. çok üzücü” yorumunu yaptı.

Doğum gününde ne yapmaktan hoşlanırsın?

Öyleyse okuyun: Bu Viral Sütlü Çikolatalı Tost Tarif Kitaplarından Biri