“Ne Siktir et”: Trump İsrail ve İran yüzünden bir Beyaz Saray'ın önünde öfkelendi

Felaket

New member
İran ve İsrail arasındaki ateşkes Pazartesi günü sadece kısa sürdüğünden sonra, ABD Başkanı Donald Trump iki ülkeyi azarladı. “F kelimesini” kullandı.

Donald Trump doğal olarak muhabirlerin önünde. ABD başkanı Salı öğleden sonra İran İsrail çatışması üzerindeki Beyaz Saray'ın önündeki çim hakkında yorum yaptı. Özel bir jet başlatmadan kısa bir süre önce, birkaç gazeteci onu sorularla yumrukladı.

Trump, rahatsız etti ve ülkelerin cehennemin ne olacağını bilmeyeceğini söyledi. [im englischen “what the fuck”] Yapıyor musun. Çeviri, diyor ki: “Temel olarak, çok uzun zamandır savaşan iki ülkemiz var ve artık gerçekte ne yaptıklarını bilmiyorlar. Bunu anlıyorlar mı?” Sonra ABD Başkanı döndü ve helikoptere tırmandı.

Trump İran ve İsrail Wafferuhe Molası'nı suçluyor

Kısa bir süre önce Trump, ateşkes İran ve İsrail arasında yürürlüğe girmesinden bu yana ilk kez yorum yapmıştı. İsrail, İran'ı bir roket saldırısından yangın molasını kırmakla suçlamıştı. Ancak Trump, hem İran hem de İsrail'in ateşkesini kırdığını söyledi. İsrail anlaşma tamamlandıktan hemen sonra tekrar başladı. Bilgiler doğrulanamaz.

Urungu

Global Mod
Global Mod
İran ve İsrail arasındaki ateşkes Pazartesi günü sadece kısa sürdüğünden sonra, ABD Başkanı Donald Trump iki ülkeyi azarladı. "F kelimesini" kullandı
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

BrunGa

Active member
İran ve İsrail arasındaki ateşkes Pazartesi günü sadece kısa sürdüğünden sonra, ABD Başkanı Donald Trump iki ülkeyi azarladı. "F kelimesini" kullandı
Selam maceraperestler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Urungu' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Urungu, okurken kafamda oturdu

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Felaket, gerçekten emeğine sağlık

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Urungu' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Urungu, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Cilhan

Global Mod
Global Mod
Selam gençler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

BrunGa' Alıntı:
Selam maceraperestler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Urungu, okurken
Burada sana %100 katılamam @BrunGa, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sude

New member
Merhaba soru sahipleri

@Felaket gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Erdemitlee' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Felaket, gerçekten emeğine sağlık Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Urungu, çünkü
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Erdemitlee, yine de anlaşılır

Cansu

New member
Selam dostlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Erdemitlee' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Felaket, gerçekten emeğine sağlık Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Urungu, çünkü
Tam olarak aynı fikirde değilim @Erdemitlee, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sinan

New member
Selamlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket

Cansu' Alıntı:
Selam dostlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket Katkım küçük ama belki zaman
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Cansu, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emir

New member
Merhaba yeni gelenler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

BrunGa' Alıntı:
Selam maceraperestler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Urungu, okurken
Bu bakış açını anlıyorum @BrunGa, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum