Biz hâlâ ülkenin dört bir yanındaki sokak gıda satıcılarının tuhaf yiyecek karışımlarını düşünürken, popüler bir içecek markası meşrubatla tatlandırılmış bir ketçap sunarak oyunu bir sonraki seviyeye taşıdı. Evet, doğru okudunuz. Meşrubat markası Pepsi, ağzı açık bırakan bir duyuruyla en son kreasyonunu tanıttı: Klasik kola ve keskin ketçapın akıllara durgunluk veren bir füzyonu olan Pepsi Colachup. Pepsi’nin resmi Instagram sayfası, mutfak yeniliğine ait bir fotoğraf paylaştı. Resimde, serinletici bir sıfır şekerli Pepsi kutusu ve devrim niteliğindeki çeşniyle süslenmiş bir sosisli sandviçin yanında mavi Pepsi Colachup şişesi yer alıyordu. Fotoğraftaki metinde “Sosisli sandviçler: Pepsi ile daha iyi” yazıyordu.
Altyazıda Pepsi, “Tüm sosisli sandviç meraklılarına sesleniyorum, Pepsi Colachup geldi ve sosisli sandviçinizle eşleştirmek için özel olarak yapılmış tek tatlı, tuzlu, lezzetli sos” yazdı.
öyleyse oku: Coca-Cola, Hindistan’da Akıllı Telefonu Piyasaya Sürüyor; Detayİçeride
Pepsi’nin aşağıdaki paylaşımına bir göz atın:
Ne yazık ki, internet en son tekliften pek memnun değil. Colachup fikrine pek ısınmayan bir kullanıcı, “Bu, Tanrı’ya ve insana karşı bir günahtır” diye yazdı.
Bununla birlikte, çoğu, alışılmadık kombinasyonu denemekten duydukları heyecanı dile getirdi. Hevesli bir kişi, “Tamam! Bunu gördüğümde biraz fazla heyecanlandım! Kanada’nın biraz alma şansı var mı?”
Altyazıda Pepsi, “Tüm sosisli sandviç meraklılarına sesleniyorum, Pepsi Colachup geldi ve sosisli sandviçinizle eşleştirmek için özel olarak yapılmış tek tatlı, tuzlu, lezzetli sos” yazdı.
öyleyse oku: Coca-Cola, Hindistan’da Akıllı Telefonu Piyasaya Sürüyor; Detayİçeride
Pepsi’nin aşağıdaki paylaşımına bir göz atın:
Ne yazık ki, internet en son tekliften pek memnun değil. Colachup fikrine pek ısınmayan bir kullanıcı, “Bu, Tanrı’ya ve insana karşı bir günahtır” diye yazdı.
Bir diğeri, “Pepsi’yi seviyorum ama bu benim için zor bir geçiş” dedi.Bu, tanrıya ve insana karşı bir günahtır.— MaxJones (@MaxPi314) 27 Haziran 2023
Öyleyse oku: bir dakika ne? Tuhaf ‘Coca-Cola’ Salatası Reddit Kullanıcılarını Dehşete DüşürdüSeni seviyorum Pepsi ama bu benim için zor bir geçiş.— ???? Roshi Saatler ???????? ???? (@RoshiWatches) 27 Haziran 2023
Bununla birlikte, çoğu, alışılmadık kombinasyonu denemekten duydukları heyecanı dile getirdi. Hevesli bir kişi, “Tamam! Bunu gördüğümde biraz fazla heyecanlandım! Kanada’nın biraz alma şansı var mı?”
Kullanıcılardan biri, “Kulağa aynı anda hem iyi hem de kötü geliyor” dedi.TAMAM! Bu yüzden bunu gördüğümde biraz heyecanlandım! Kanada’nın biraz alma şansı var mı?— jsk (@joekaye101) 27 Haziran 2023
Pepsi’nin sadece bir şaka yaptığı fikrini ima eden bir tweet, “Trol mü yapıyorsun anlayamıyorum” dedi.Kulağa hem iyi hem de kötü geliyor— Owen Smith (@OwenSmith3030) 27 Haziran 2023
“Yine 1 Nisan Şakası mı oldu?” bir başkası alay etti.Trollüyor musun anlayamıyorum— Queen Covfefe (@RebelRoseYell) 27 Haziran 2023
Yaratıcı beyinler, Colachup için alternatif isimler önermekten kendini alamadı. “Kelimenin tam anlamıyla ona Pepchup diyebilirdin.”Yine Nisan aptalı mı oldu?— Biyolojik insan Bianca ???????????? (@BeeGayDooCrimes) 27 Haziran 2023![]()
Colachup hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin.Kelimenin tam anlamıyla ona Pepchup diyebilirdin— Bee/Lauren ???? (@L4ur3n_V2) 27 Haziran 2023