Pret A Manger Taze Kahve ve Serinletici Sandviçler İçin Yeni Gideceğiniz Yer Olabilir

Leila

Global Mod
Global Mod
Delhi kışı zirvede ve bunu buz gibi soğuk ellerimle yazıyorum. Keşke sıcak bir fincan zengin, lezzetli bir kahve içseydim ve tüm kış sıkıntım sona erseydi. İşe yaradığını söyleyebilirim, çünkü yakın zamanda Yeni Delhi'deki Punjabi Bagh'daki Pret A Manger'da mükemmel bir fincan kahve eşliğinde kış hüznünden kaçmak için rahat bir yer buldum. 1986 yılında İngiltere merkezli bir sandviç dükkanı olan Pret, Mukesh Ambani'nin sahibi olduğu Reliance Brands ile uzun vadeli bir franchise anlaşmasıyla Nisan 2023'te Hindistan'a geldi.
Yeni Delhi'de beş satış noktası bulunan Club Road'da bulunan Punjabi Bagh mağazasını ziyaret ettim. Pret, bu mağazada kapılarını sadece iki ay önce Kasım 2023'te açtı ve restoranlar, lounge'lar, barlar ve diğer kahve ve sandviç dükkanlarıyla dolu hareketli Club Road'da bir “şey” olma yolunda hâlâ erken aşamada.
Ayrıca Okuyun: The Nest, Bandra'da Nefis Atıştırmalıklar ve İçecekler Sunan Rahat Bir Hangout Noktasıdır
Birisi mağazaya girer girmez, tezgahtaki bir barista tarafından dostça bir “Merhaba, Pret'e hoş geldiniz” ile karşılanır.

Burayı diğerlerinden ayıran şey organizasyon yapısıdır. Pret, ana tezgahın yanındaki büyük bir dolapta özenle paketlenmiş, istiflenmiş ve etiketlenmiş taze yiyecekler sunmakla övünüyor. Burada mini bir sepet seçip istediğiniz yiyecekleri koyabilir ve kasaya verebilirsiniz. Burada ayrıca içeceklerinizi sipariş edebilir ve tüm yiyeceklerinizi tepside servis edebilirsiniz.

Yemek Zamanı!

Pret'ten ilk denediğim şey 'Füme Tavuk & Kırmızı Tepenade Acılı Baget' oldu. Lezzetler yerindeydi! Tavuk etli, dumanlı ve suluydu ve erimiş çedar peyniri ve sulu kırmızı biberlerle iyi bir şekilde eşleşiyordu.

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Bagetin yanı sıra, şeker ilavesiz hazırlanmış, hafif ama ferahlatıcı bir tada sahip 'Nar & Kokum' soğuk sıkım suyunu yudumlarken çok keyif aldım. İçecek tatlılığını şeker kamışı suyundan aldı.
Daha sonra salataların sıkıcı olabileceğini asla hissettirmeyecek yeşillikleri denedim. Tek başına tam bir öğün olabilecek 'Humous & Falafel Mezze' Salatasını yedim. Salatada pirinç karışımı, nar taneleri ile doldurulmuş büyük bir parça humus, tatlı patates falafel, salatalık dilimleri, lahana turşusu ve havuç ve altta marul, ıspanak ve lahana yaprakları vardı. Doldurucu ama ferahlatıcı bir salata için malzemeler birbirini iyi tamamlar.

Kahve tezgahından badem sütü kullanılarak hazırlanan 'Cappuccino'yu denedim. Güçlü, sıcak bir kahveden hoşlanıyorsanız, bu yoğun, zengin aromalı kahve için geri gelmeye devam edeceksiniz. Öte yandan kahvenizi soğuk ve tatlı seviyorsanız sütlü ve daha az sert olan 'Fındıklı Frappe'yi deneyebilirsiniz.
Kahve tutkunu değil de çikolata tutkunuysanız Pret'in 'Belçika Sıcak Çikolatası'nı deneyin. Ekstra tatlılık ve kakaonun lezzetli tadı yoktur, bu da onu rüya gibi ve lezzetli kılar.

Pret sandviçleriyle ünlü olduğundan soğuk servis edilen 'Cheddar ve Pret Turşu Sandviçi'ni denedim. Soğan, domates ve kalın kaşar peyniri içeren taze bir sandviçti. Daha İngiliz bir dokunuşa sahip olduğunu ve Hint damak tadına pek uymayabileceğini söyleyebilirsiniz.
Ayrıca 'Dark Choc & Bademli Kurabiye'yi de denedim. Çikolatanın tadı güzeldi ama kurabiyenin dokusu, kurabiyelerini yapışkan ve ağızda eriyen biri için biraz fazla gevrek ve sertti.

Yemeğimi 'Dört Berry ve Yunan Yoğurt Kasesi' ile bitirdim. Güzel kasenin yukarıdan aşağıya üç katmanı vardı: altta granola, Yunan yoğurdu ve meyve kompostosu. Ancak tadı ortalamaydı ve çekici yoğurt kasesinin hakkını vermiyordu.

Nihai karar

Bir şeyler atıştırmak, dinlenmek ve sohbet etmek için rahat bir yer arıyorsanız Pret A Manger harika bir yerdir. İçecekler, bagetler ve salatalar canlandırıcı lezzetleriyle öne çıkarken tatlılar bu tercihi atlayabilir.
Ayrıca Okuyun: Restoran İncelemesi: Gonzo, Vasant Vihar'da Lezzetli Pan-Asya Mutfağının Tadını Çıkarın
Nerede: Zemin Kat, 5C, Club Rd, West Punjabi Bagh, Punjabi Bagh, Yeni Delhi, Delhi, 110026
İki kişilik maliyet: Rs. 1000 (yaklaşık)