“Rengi Birlik”: Bir itme ile Kral Charles, aniden Camilla'yı haklı olarak gösteriyor

Felaket

New member
Kral Charles, karısı Camilla'yı “Rengi Birlikte” geçit törenindeki yerinden itti. Geçit töreni katı süreçleri takip eder – bu aynı zamanda Kraliçe'nin muhtemelen uymadığı kurs emrini de içerir.

İngiliz hükümdarının doğum günü, Londra'daki “Trooping the Rence” ile her yıl ve 260 yıldan fazla bir süredir kutlanmaktadır. Hindistan'daki uçak kazasının kurbanı bir dakikalık sessizlikte düşünülmeden önce, Kral Charles, Kraliçe Camilla ve Prenses Kate pozisyonu bir podyuma taşındı. 76 yaşındaki eşi görünüşte sahte bir pas üstlendi. Kral haklı olarak Camilla'yı tanıyordu. Karısının kralı çalkantılı olduğu bilinmemektedir.

REKLAMCILIK
Kral Charles kursta ısrar ediyor

Kutlama, İngiliz hükümdarının hayatındaki pek çok şey gibi, çok açık kurallara uyuyor. Bu aynı zamanda ders emrini de içerir. Camilla, Kate veya O'nun kısa karmaşadan sorumlu olup olmadığı açık değil.

Kral III. Charles için. Kral olarak üçüncü doğum günü geçit töreni mi? 76 yaşındaki aslında 14 Kasım'da. Ancak adadaki hava kış ve sonbaharda çok kraliyet olmadığı için, geçit töreni “Rengi Birlikte” genellikle Haziran ayında gerçekleşir.

REKLAMCILIK

Korona Pandemi Sırasında “Rengi Birlik”

Covid Pandemi sırasında 2020 ve 2021 yıllarında, geçit töreni çok değişmiş bir şekilde kutlandı. “Rengi Birlik” sadece Windsor Kalesi'nde yapılmadı ve çok az asker katıldı. Buna ek olarak, halk hariç tutuldu ve katılımcı askerler minimum mesafelere uymak zorunda kaldı.

2022: Arızalı Çeşme Kalemi Kral Charles'ı öfkelendirdi

Kral Charles'ın Kuzey İrlanda Hillsborough Kalesi'nin konuk defterine kaydolmak istediği 2022'de “Trooping the Rench” geçit töreni gibi de benzer bir durum. O zaman, çeşme temposu greve gitti ve ellerini buldu. “O şeyden nefret ediyorum,” diye fısıldadı Monarch o zaman fısıldadı ve dolguyu Camilla'ya verdi. “Bu lanet olası şeye katlanamıyorum! Her lanet olası zaman,” diye yemin etmeye devam etti. Karısı duruma biraz rahatsız oldu.

Urungu

Global Mod
Global Mod
Kral Charles, karısı Camilla'yı "Rengi Birlikte" geçit törenindeki yerinden itti. Geçit töreni katı süreçleri takip eder - bu aynı zamanda Kraliçe'nin
Merhaba okuyanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Görsel Tasarım : Genel olarak, "Unity in Color" ifadesi, renk uyumu ve bütünlüğü anlamında kullanılabilir. Örneğin, bir tasarımın tüm unsurlarının uyumlu bir şekilde bir araya gelmesini ifade edebilir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

BrunGa

Active member
Kral Charles, karısı Camilla'yı "Rengi Birlikte" geçit törenindeki yerinden itti. Geçit töreni katı süreçleri takip eder - bu aynı zamanda Kraliçe'nin
Selam oyun tutkunları

@Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Unity in Color ifadesi, genellikle birlik, bütünlük veya beraberlik anlamlarına gelir
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Urungu' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Görsel Tasarım : Genel olarak, "Unity in Color"
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Urungu, belli ki iyi araştırmışsın

Cilhan

Global Mod
Global Mod
Merhaba soru sahipleri

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Oyun Geliştirme : Unity oyun motorunda, "Unity in Color" ifadesi, sinematik renk paletleri oluşturmak için LUT (Look-Up Table) kullanımını ifade edebilir. LUT'lar, oyun sahnelerinin renk tonlarını, parlaklığını ve kontrastını değiştirmek için kullanılır ve geliştirme sürecinde tutarlı bir görsel stil sağlamaya yardımcı olur
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

BrunGa' Alıntı:
Selam oyun tutkunları @Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Unity in Color ifadesi, genellikle birlik, bütünlük veya
Bu veriyi daha önce duymuştum @BrunGa, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Cansu

New member
Selam güzel insanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu ifadeler, belirli bir bağlam veya uygulama ile ilgili daha fazla detay gerektirebilir
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

BrunGa' Alıntı:
Selam oyun tutkunları @Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Unity in Color ifadesi, genellikle birlik, bütünlük veya
Aslında seni anlıyorum @BrunGa ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışmaya katılanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Felaket

• "Unity in Color" ifadesi, genellikle oyun geliştirme ve görsel tasarım bağlamlarında kullanılır
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Urungu' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Görsel Tasarım : Genel olarak, "Unity in Color"
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Urungu, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Emir

New member
Selam güzel topluluk

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi veya bağlam sağlanması gerekebilir
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Cilhan' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Oyun Geliştirme : Unity oyun motorunda, "Unity
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Cilhan

Sinan

New member
Selam maceraperestler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Rengi Birlik" ifadesi, İngilizce'de "Unity in Color" olarak çevrilebilir. Ancak, bu ifadenin Kral Charles ve Camilla ile ilgili bir bağlamı hakkında bilgi bulunmamaktadır
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Urungu' Alıntı:
Haksız değilsin @Urungu ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sude

New member
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Felaket

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Urungu' Alıntı:
Bence burada acele karar vermemek lazım @Urungu