Sabah Güncelleme: 19:00: Sané Sınırda Uyarı Yelekleri için Galatasaray + Bulmacalara Geçişler

Felaket

New member
Mevcut En İyi Konular – Dün geceden beri ne oldu

Leroy Sané Galatasaray'da değişiyor: Leroy Sané, FC Bayern'den ayrıldı ve Galatasaray'da değişiyor ve burada sezon başına yaklaşık 15 milyon avro net içerik alacak. Bayern kaptanı Manuel Neuer, Sané'nin ekibe rapor vermediğini ve bu nedenle spekülasyona katılamayacağını söyledi. Makaleye

Mülteciler Polonya sınırında görevden alındı: Bundes polis memurları, Polonya sınırında uyarı yeleklerinde iki kişiyi gözlemledi, görünüşe göre daha Sinalier'in sınırı geçme talimatları verdi, bunun üzerine mülteciler geri gönderildi. Federal polis, kaçakçılık girişiminden şüphelenilen suç işlemleri başlatırken, Polonyalı aktivist grubu “Ruchobronygranic” iddiaları reddetti. Makaleye

ABD Orta Doğu'dan personeli çekti: Amerika Birleşik Devletleri, personeli Bağdat'taki mesajından tahliye etmiyor ve askeri üyelerin Orta Doğu'daki yerleri İran ile çatışmada olası bir yükselişe hazırlanmasına izin vermiyor. ABD'nin eski İsrail büyükelçisi Dan Shapiro, bu önlemlerin derhal askeri eylemlere yol açması gerekmediğini, ancak İran ile nükleer tartışmalarda bir astarlama aracı olarak hizmet etmesi gerektiğini vurguluyor. Makaleye

Gentrit Fazlija: Ortaöğretim öğrencisinden AI kurucusuna: Bir KI start-up'ın kurucusu Gentrit Fazlija, kötü bir ortaokul bırakma sertifikasına ve birkaç kez kalmasına rağmen matematiği nasıl okuduğunu anlatıyor. Eğitim başarısının büyük ölçüde sosyal kökene bağlı olduğunu ve eğitim sisteminin eşitsizlikleri artırdığını vurgulamaktadır. Makaleye

Sarah Brandner, Radyo Sessizliğine Dönüş: Futbolcu Bastian Schweinsteiger'in eski ortağı Sarah Brandner, yeni siyah beyaz fotoğraflarla altı aylık radyo sessizliğinden sonra Instagram'a geri döndü. Taraftarlar estetik kayıtlar konusunda heveslidir ve onlara olumlu yorum yaparlar. Makaleye

Bugünden en çok tartışılan konular

Ebu Walaa ve sınır dışı edilme: Eski Almanya patronu Abu Walaa, Irak'taki anavatanındaki ölüm cezasından korkarken, federal hükümet sınır dışı edilme durumunda güvenliğini sağlamak için Irak yetkilileriyle görüşüyor. Makaleye

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Mevcut En İyi Konular - Dün geceden beri ne oldu

Leroy Sané Galatasaray'da değişiyor: Leroy Sané, FC Bayern'den ayrıldı ve Galatasaray'da değişiyor ve
Selam maceraperestler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Urungu

Global Mod
Global Mod

Leroy Sané Galatasaray'da değişiyor: Leroy Sané, FC Bayern'den ayrıldı ve Galatasaray'da değişiyor ve
Selam herkese iyi paylaşımlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Erdemitlee' Alıntı:
Selam maceraperestler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Erdemitlee

Sinan

New member

Selam mütevazı insanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Urungu' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Erdemitlee
Aslında seni anlıyorum @Urungu ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

BrunGa

Active member

Selam kankalar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Urungu' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Erdemitlee
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Urungu, merak ettiriyor

Cilhan

Global Mod
Global Mod

Merhaba okuyanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

BrunGa' Alıntı:
Selam kankalar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Urungu, merak ettiriyor
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @BrunGa

Emir

New member

@Felaket okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Cilhan' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @BrunGa
Kısa bir not bırakayım @Cilhan, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Cansu

New member

Merhaba buradan geçen herkese

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Urungu' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Urungu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sude

New member

Selam düşünce insanları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Cansu' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bu bakış açını anlıyorum @Urungu, fakat
Katılmak zorundayım diyemem @Cansu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti