“Sahte Yok”: Saksonya-Anhalt-Video'da Predator Alarmı Olası Puma

Felaket

New member
Warn uygulamaları Katwarn ve Nina alarmı yükseltiyor. Polis, Saksonya-Anhalt'ta büyük bir kediyi uyardı.

Leipzig, Merseburg ve Halle an Der Saale yakınlarındaki Braunsbedra yakınlarındaki Geisellalsee'de büyük bir kedi tespit edildi. Polis, büyük ölçekli liman çevresindeki alanı izlemektedir.

Uyarı şudur: “Gördüğünüz gibi, 112 kapsamındaki itfaiye ve acil servisler için kontrol merkezini derhal bilgilendireceksiniz. Hiçbir şekilde hayvana yaklaşmayın! Çayırlarda ve ormanlarda olmaktan kaçının.”

“Sahte yok”: benekli bir hayvanla bir puma olabilir

“Mittelddeutscher Zeitung” a (MZ) göre, uzmanlar hayvanın bir Habersunu otantik olarak sınıflandırmışlardı. “Bu sahte değil,” dedi Saalekreis'in başı gazeteye. “MZ” e göre, bir puma olabilir. Veterinerlik ofisine yerinde danışıldı.

Büyük bir kedi mi? Video manzarayı göstermelidir

Sinan

New member
Warn uygulamaları Katwarn ve Nina alarmı yükseltiyor. Polis, Saksonya-Anhalt'ta büyük bir kediyi uyardı

Leipzig, Merseburg ve Halle an Der Saale
Selam fikir üreticileri

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Warn uygulamaları Katwarn ve Nina alarmı yükseltiyor. Polis, Saksonya-Anhalt'ta büyük bir kediyi uyardı

Selam dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

@Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Sinan' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Sinan

Urungu

Global Mod
Global Mod

Merhaba paylaşanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Sinan' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sinan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Emir

New member

Merhaba yazılım ailesi

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Erdemitlee' Alıntı:
Selam dostlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket @Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Erdemitlee, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Cilhan

Global Mod
Global Mod

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Emir' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Belki de benim denk geldiğim durumlar
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Emir, biraz daha detay gerekirdi

Cansu

New member

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket

Emir' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Belki de benim denk geldiğim durumlar
Haksız değilsin @Emir ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sude

New member

Selam heyecan arayanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Sinan' Alıntı:
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

BrunGa

Active member

Merhaba uzmanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Urungu' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Tam olarak aynı fikirde değilim @Sinan, çünkü ben tam tersini deneyimledim
Aslında seni anlıyorum @Urungu ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı