Salvini, Saccardi: “Üzerinde geziyor mu? Ayrıca bir Beatrista istenen ayrılırken”

HoCaM

Global Mod
Global Mod
Redazione tarafından yazılmış, 29 Mayıs 2025 Perşembe 13:09

“Bakan Salvini, şarapları Dünya Zirvesi'nde olan bir bölgeye saygı duymalıdır. Ona büyük bir yetkinliğe sahip olmadığı ve altyapıları için kaynaklar ve gerçekten işe yaraması gereken ulaşım düzenliliği gibi onunla ilgilenen şeylerle uğraştığı oenolojiyi bırakmasını tavsiye eder.” Böylece, Matteo Salvini liginin başkan yardımcısı ve liderinin Abruzzo bölgesi Başkanı Marco Marsilio ile görüşerek telaffuz edeceği ifadelerine atıfta bulunan Tarım Stefania Saccardi Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi.

“Çok mutsuz ve saldırgan çıkışı için Toskana ve Toskans'tan özür dilemek yerine – Saccardi'ye devam ediyor – Salvini'nin şaka yaptığını söylediğini okudum: ama beni güldürmüyor. Açıkçası bir beatista arzulanan çok şey bırakıyor”.

“En liyakat sorusuna gelince – Başkan Yardımcısı – Başkan – Ayrıntılı bir şekilde cevap veren Montepulciano Şarap Noblemanının konsorsiyumu ile tam olarak ilişkilendiriyorum, ikincisi her zaman akıllıca nasıl kullanılacağını bildiğimiz”.

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod

"Bakan Salvini, şarapları Dünya Zirvesi'nde olan bir bölgeye saygı duymalıdır. Ona büyük bir
Selam hemfikir olanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Cilhan

Global Mod
Global Mod

"Bakan Salvini, şarapları Dünya Zirvesi'nde olan bir bölgeye saygı duymalıdır. Ona büyük bir
Merhaba tartışma sevenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Erdemitlee' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında
Katılmak zorundayım diyemem @Erdemitlee, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Urungu

Global Mod
Global Mod

Merhaba ustalar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @HoCaM

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Erdemitlee' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Erdemitlee, genel gidişat bu yönde gibi

Emir

New member

Selamlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @HoCaM

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Erdemitlee' Alıntı:
Ben buna katılmıyorum @Erdemitlee, özellikle son nokta bana ters geldi

Cansu

New member

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @HoCaM

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Emir' Alıntı:
Selamlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @HoCaM Bunu özellikle ekledim çünkü
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Emir

Sude

New member

Selam iyi insanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Cilhan' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Katılmak zorundayım diyemem @Erdemitlee, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Özetin yerinde olmuş @Cilhan, fazla uzatmaya gerek yok

Sinan

New member

Merhaba teknoloji meraklıları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Cansu' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @HoCaM Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım
Bazı yerlerde haklısın @Cansu, ama bütünüyle katılamıyorum

BrunGa

Active member

Herkese iyi sabahlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @HoCaM

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Sinan' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bazı yerlerde haklısın @Cansu, ama bütünüyle katılamıyorum
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Sinan