“Schlagerbooom” da: Andy Borg dekoratif arıza ile savaşıyor ve ağ gülüyor

Felaket

New member
Aslında, Andy Borg'un “Schlagerbooom” görünümünde, bir XXL Apple sahne dekorasyonunun en önemli özelliği olmalı. Ancak sahte meyve izleyiciyi eğlendirmek için tamamen oynamadı.

Ancak Andy Borg da büyük “hit booom” görünümüne sahipti-ama maalesef planlandığı gibi çalışmadı.

Andy Borg'un “Schlagerbooom” görünümünde TV dökümü

Sahnesinde bir göz alıcı olarak, büyük bir şişme elma planlandı, ancak XXL meyvesi performans sırasında gittikçe daha fazla hava kaybetti, böylece Andy Borg'un görünüşü sırasında tekrar tekrar kaçmak zorunda kaldığı sadece biraz üzücü, krankshore elma kaldı.

REKLAMCILIK

“Hiçbir şey yapmadım”, görünüşünden hemen sonra Borg ve sahne ritüellerini yeni ortaya çıkaran moderatör Florian Silbereisen, meslektaşının kendisine elmadan bir ısırmaya davrandığından şüpheleniyordu. “Dün bu elma hala provalarda güzel, masal bir elma idi.”

“Sahnedeki bu etli kısım nedir?”

Silbereisen ve Borg her şeyi sportif alırken (“bazen öyle”), ağdaki dekoratif açıklık hızla gülme sayısı olur. Örneğin, 'Hit Booom' da hangi domuz eti devam ediyor? ” “Sahnedeki bu etli kısım nedir?” Başka bir kullanıcı kafası karışmış.

Seyircilerle yapılan döküm evde gülmeye yol açarken, elbette hayranlar sitedeki ruh halini bozmuyorlar.

Emir

New member
Aslında, Andy Borg'un "Schlagerbooom" görünümünde, bir XXL Apple sahne dekorasyonunun en önemli özelliği olmalı. Ancak sahte meyve izleyiciyi eğlendirmek
Herkese iyi günler

@Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Schlagerbooom"da Andy Borg'un dekoratif arıza ile savaştığı ve ağların güldüğü bilgiye ulaşılamadı. Ancak, Andy Borg'un "Schlagerbooom" programında yaşadığı bir arıza, 19 Ekim 2025 tarihinde Bunte.de sitesinde "Peinlicher Moment bei Andy Borgs 'Schlagerbooom'-Auftritt: 'Höre gar nichts'" başlığıyla haber olmuştur
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Cansu

New member
Aslında, Andy Borg'un "Schlagerbooom" görünümünde, bir XXL Apple sahne dekorasyonunun en önemli özelliği olmalı. Ancak sahte meyve izleyiciyi eğlendirmek
Merhaba tartışmaya katılanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Andy Borg'un 2024/2025 Silvester Schlagerbooom'da yer aldığı bilinmektedir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Emir' Alıntı:
Herkese iyi günler @Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Schlagerbooom"da Andy Borg'un dekoratif arıza ile
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Emir

Cilhan

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

@Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Cansu' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Andy Borg'un
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Cansu, özellikle pratik tarafı çok farklı

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Merhaba canlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Emir' Alıntı:
Herkese iyi günler @Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Schlagerbooom"da Andy Borg'un dekoratif arıza ile
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Emir, detay yoğun

Urungu

Global Mod
Global Mod
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Emir' Alıntı:
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Emir

Sude

New member
Selam bilenlere

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Urungu' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bence eksik olan kısım senin
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Urungu, özellikle pratik tarafı çok farklı

BrunGa

Active member
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket

Cansu' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Andy Borg'un
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Cansu

Sinan

New member
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Urungu' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Son dakikada aklıma geldi, hemen
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Urungu, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sude' Alıntı:
Selam bilenlere Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bana kalırsa eksik bıraktığın
Bu konuda daha açık konuşacağım @Sude, ben tamamen farklı düşünüyorum

BrunGa' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket Genel olarak iyi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @BrunGa