“Sedatif Al”: Dolly Buster kocasının kaybına yas tutuyor Dino

Felaket

New member
Birkaç gün önce, Dolly Buster'ın kocası Dino Baumberger 81 yaşında öldü. Bu kaybın eski erotik aktris için katlanması zor.

Dolly Buster ve kocası Dino Baumberger 1990'lardan beri ayrılmazdı İmago / sven Simon
Dolly Buster kocasının kaybından sonra: “Her şey çok fazla”

“Her gün kanepesinden geçiyorum. Oraya, açıkça öldüğü yere bakıyorum. Ve yine de anlayamıyorum,” diyor 55 yaşındaki büyük aşkının kaybı hakkında. “Ormanda yürüyorum, yürüyüşe çıkıyorum, sedasyon alıyorum, aksi takdirde almıyorum. Sadece hiçbir şey bilmek, hiçbir şey duymak, hiçbir şey düşünmek istiyorum. Hepsi çok fazla.”

REKLAMCILIK

Bu zor zamanda, Dolly Buster şimdi onun yanında olan annesini alıyor. “Beni giyiyor,” diye kesin.

Dolly Buster Dino'nun Cenazesinde “Heuchler” istemiyor

Dino, ölümünden sonra yakılma arzusunu zaten ifade etmişti. Dolly Buster şimdi buna bağlı kalmak istiyor. Başlangıçta, kocasının çok sevdiği külleri bahçesine dağıtmayı amaçladı. Ancak bu mümkün olmadığından, Dino şimdi son barışını bir Orman Mezarlığı'nda bulacak.

Ancak, mezar sadece en yakın dairede gerçekleşecektir. “Dino ve ben aniden batandan görünen tüm ikiyüzlüler olmadan güvenle yapıyoruz. Ben de mezar olmak istemiyorum,” diye açıklıyor Dolly Buster “Bild” röportajında.

Sude

New member
Birkaç gün önce, Dolly Buster'ın kocası Dino Baumberger 81 yaşında öldü. Bu kaybın eski erotik aktris için katlanması zor

Dolly Buster ve kocası Dino
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Emir

New member
Birkaç gün önce, Dolly Buster'ın kocası Dino Baumberger 81 yaşında öldü. Bu kaybın eski erotik aktris için katlanması zor

Herkese merhaba

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Felaket

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Sude' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Sude, daha somut örnek iyi giderdi

Sinan

New member

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Sude' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sude

Cilhan

Global Mod
Global Mod

Selam katılımcılar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Emir' Alıntı:
Herkese merhaba Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Felaket Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket Biraz genişletmek istedim
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Emir

Urungu

Global Mod
Global Mod

Selam yorum yapanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Cilhan' Alıntı:
Selam katılımcılar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Komik gelebilir ama gerçekten işe
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Cilhan, fazlaca iddialı geldi

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod

Selam güzel insanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Cilhan' Alıntı:
Selam katılımcılar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum
Katılmak zorundayım diyemem @Cilhan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Urungu' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Sert konuşacağım ama
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Urungu, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Sinan' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli
Haksız değilsin @Sinan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu