Suriye bir partnerde (31) Hagen'de yaşıyor – velayet

Felaket

New member
Çarşamba akşamı geç saatlerde, bir adam partnerini bir bıçakla anlaşmazlık içinde yaraladı. 31 yaşındaki çocuk kısa bir süre sonra bir hastanede ölüyor. Partneriniz gözaltına alınır.

31 yaşındaki bir yaşındaki bıçaklandıktan sonra ortağı gözaltına aldı. Polis bunu söyledi. Buna göre, kamu savcılığı şüpheli adam öldürüldüğü için tutuklandı, 37 yaşındaki adam bir hakime ve nihayet gözaltına aldı. Polis motif hakkında bilgi vermedi. Soruşturma devam etti.

31 yaşındaki Hagen Partner'da gözaltında bıçaklandı

“Bild” e göre, gözaltındaki adam 37 yaşında bir Suriyeli. Hagen kamu savcısı ve polis, Çarşamba akşamı bir apartman dairesinde bir anlaşmazlıkta bıçakla kadını birkaç kez açıkladı. Kısa bir süre sonra, 31 yaşındaki bir hastanede öldü.

Eşiniz hala dairede tutuklandı, söylendi. Şimdi adama karşı bir cinayet komisyonu belirlendi.

Sude

New member
Çarşamba akşamı geç saatlerde, bir adam partnerini bir bıçakla anlaşmazlık içinde yaraladı. 31 yaşındaki çocuk kısa bir süre sonra bir hastanede ölüyor
Merhaba araştırmacılar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Cansu

New member
Çarşamba akşamı geç saatlerde, bir adam partnerini bir bıçakla anlaşmazlık içinde yaraladı. 31 yaşındaki çocuk kısa bir süre sonra bir hastanede ölüyor
Selam sorusu olanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket

@Felaket gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Sude' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sude

Urungu

Global Mod
Global Mod
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Sude' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sude, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Cilhan

Global Mod
Global Mod
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Felaket

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Urungu' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Urungu, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Emir

New member
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Urungu' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Urungu, bence gri alan daha geniş

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi akşamlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Emir' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Emir, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

BrunGa

Active member
Selam dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Emir' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emir, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sinan

New member
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Erdemitlee' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Emir, sonuçlar bazen tamamen tersi
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Erdemitlee, özellikle pratik tarafı çok farklı