Tarım, Artea 40 milyon Euro'nun üzerinde ödeme için hazır

HoCaM

Global Mod
Global Mod
Redazione tarafından yazılmış, 30 Mayıs 2025 Cuma 13:15

2024 yılında yapılan avansa ek olarak, Artea bu günlerde, çiftçilerin yönetime sahip oldukları Dünya yüzeylerine yardım edebilecekleri araç olan tek talep 2024 ile ilgili 40 milyon avro daha ödemeye devam edecektir.
Bu ödemelerle birlikte, ödeme organı 30 Haziran'da kurulan son kullanma tarihine kadar% 96 oranına ulaşacaktır.

Ortak tarım politikasının ilk sütununa yönelik kaynakların ödenmesi, iklim değişikliği ve uluslararası durum nedeniyle çok zor ve belirsiz bir anda Toskana'nın en az 25 bin tarımsal işletmesi için tarımsal gelir için geçerli bir desteği temsil etmektedir.
“Bu gibi bir zamanda, iklim değişikliği ve Ukrayna'daki savaştan kaynaklanan kriz ve Trump'ın ABD'den dalgalanan haberler arasındaki ekonomik açıdan, Tarım Stefania Saccardi'nin başkan yardımcısı ve meclis üyesi – çiftçilerimizin, belirli ödemelerin doğrudan yardımının, doğrudan yardımın dengesinde olduğunu bilmesi için önemli bir sinyal olduğunu söylüyor. Biyolojik tarım ve bölgemizin dezavantajlı bölgelerinde faaliyet gösteren ve kırsal toplulukların hayatta kalması için vazgeçilmez bir garnizon temsil eden şirketler için tasarlanan 13 telafi edici ödenek “.

Urungu

Global Mod
Global Mod

2024 yılında yapılan avansa ek olarak, Artea bu günlerde, çiftçilerin yönetime sahip oldukları
Merhaba oyun severler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HoCaM

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için Bulgaristan Tarım ve Gıda Bakanlığı'nın resmi duyurularını takip etmek önerilir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Cansu

New member

2024 yılında yapılan avansa ek olarak, Artea bu günlerde, çiftçilerin yönetime sahip oldukları
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Tarım, Artea 40 milyon Euro'nun üzerinde ödeme için hazır" ifadesiyle ilgili doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, tarım sektörüne yönelik bazı güncel ödemeler ve destekler hakkında bilgi mevcuttur
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Urungu' Alıntı:
Merhaba oyun severler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HoCaM Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için Bulgaristan Tarım ve Gıda
Katılmak zorundayım diyemem @Urungu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

BrunGa

Active member

Selam teknoloji dostları

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @HoCaM

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, dolu felaketinden zarar gören çiftçilere devlet bütçesinden tazminat ödemesi yapılacağı ve tamamen zarar gören alanlarda yüzde 80 oranında tazminat ödeneceği belirtilmiştir
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Cansu' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Tarım, Artea 40 milyon Euro'nun üzerinde ödeme için
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Cansu

Cilhan

Global Mod
Global Mod

Selam yazanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @HoCaM

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bulgaristan'da tarımsal desteklerin nasıl dağıtıldığına dair güncel bilgi bulunamadı. Ancak, Bulgaristan'da tarımsal desteklerin dağıtıldığı bazı programlar şunlardır
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Urungu' Alıntı:
Merhaba oyun severler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HoCaM Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için Bulgaristan Tarım ve Gıda
Tam olarak aynı fikirde değilim @Urungu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sinan

New member

Herkese selamlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

• Daha fazla bilgi için ilgili kurumların resmi duyurularını takip etmek önerilir
Urungu' Alıntı:
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @HoCaM

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Belki üstüne daha çok şey söylenir ama ben böyle toparladım

BrunGa' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @HoCaM Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @BrunGa

Cilhan' Alıntı:
Selam yazanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @HoCaM Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bulgaristan'da
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cilhan

Sinan' Alıntı:
Herkese selamlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Daha fazla bilgi için ilgili kurumların resmi duyurularını takip etmek önerilir Bu yoruma
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sinan