Dubai Çikolata veya Dubai Kunafa Chocolate dünyayı fırtına ile almaya devam ediyor. Fıstık kremi, gevrek kataifi pasta ve zengin çikolata ile yapılan bu tatlı zevk sosyal medyada çok dikkat çekti. Son zamanlarda, bir Türk içerik yaratıcısının BT incelemesi viral hale geldi. Vlogger, Turkan Atay, dünyanın dört bir yanındaki insanların bu viral çikolata hakkında “çılgınca” gittiğini açıklayarak başlar. Kendisi için satın almaya ve tüm vızıltıların ne hakkında olduğunu görmeye karar verdi. İzleyicilerine tedaviyi sergilemek için iddialı estetik jestler yapmayacağını söyler. Sadece ona samimi alacak. Dış paket açıyor, bunun için 150 Türk lira ödediğinden bahsediyor. İçerideki çubuğu kokluyor ve buraya “ucuz” çikolata gibi göründüğünü söylüyor. Tam olarak açar ve bize nasıl göründüğünü gösterir. Bu Haberyu yapmak için çok para harcadığını itiraf ediyor.
Öyleyse okuyun: 'Trend çok ileri gitti': İnternet, Dubai'deki Kunafa Chocolate Pani Puri'ye tepki veriyor
Sonra, çıtayı ikiye ayırır ve dolguyu koklar. İçinde gerçek fıstık olduğuna ikna olmadığını beyan etti. Aksine, yeşil bezelye (matar) ikame olarak eklendiğini teorize ediyor. Bu çikolatayı satın almak için harcadığı parayı anıyor. Ama kendine en azından bu makarayı bitirmesi gerektiğini söyler. Çikolatayı tatmak istemediğini itiraf ediyor, ama yine de öyle yapıyor. Burada ne olduğunu merak ediyorum? Bilmek için aşağıdaki tam viral Haberyu izleyin:
Makara, şimdiye kadar 20 milyondan fazla görüntüleme aldı. Aşağıdaki bazı yorumları okuyun:
“Bu dünya için çok saf.”
“İzlemesi çok eğleniyorsun.”
“Aldığı gerçek pişmanlık.”
“İlk kez kokuyordu. 'Kardeş Uuh'!”
“İnceleme şeklini seviyorum.”
“Gerçek konuşuldu.”
“Ben de aynı tepkiyi yaşadım.”
“Çok şirin açıklama.”
Trend olan Dubai Çikolatası hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.
Öyleyse okuyun: 'Trend çok ileri gitti': İnternet, Dubai'deki Kunafa Chocolate Pani Puri'ye tepki veriyor
Sonra, çıtayı ikiye ayırır ve dolguyu koklar. İçinde gerçek fıstık olduğuna ikna olmadığını beyan etti. Aksine, yeşil bezelye (matar) ikame olarak eklendiğini teorize ediyor. Bu çikolatayı satın almak için harcadığı parayı anıyor. Ama kendine en azından bu makarayı bitirmesi gerektiğini söyler. Çikolatayı tatmak istemediğini itiraf ediyor, ama yine de öyle yapıyor. Burada ne olduğunu merak ediyorum? Bilmek için aşağıdaki tam viral Haberyu izleyin:
Makara, şimdiye kadar 20 milyondan fazla görüntüleme aldı. Aşağıdaki bazı yorumları okuyun:
“Bu dünya için çok saf.”
“İzlemesi çok eğleniyorsun.”
“Aldığı gerçek pişmanlık.”
“İlk kez kokuyordu. 'Kardeş Uuh'!”
“İnceleme şeklini seviyorum.”
“Gerçek konuşuldu.”
“Ben de aynı tepkiyi yaşadım.”
“Çok şirin açıklama.”
Trend olan Dubai Çikolatası hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.