Tyrol'da Trajedi: Hava durumundaki değişiklikten sonra üç Avusturyalı öldürüldü

Felaket

New member
Avusturya'daki üç kişi öğle yemeğine bir dağ turu yaptı – sonra hava döndü. Bir arama trajik bir şekilde sona erdi.

Pazar günü Tirol'de üç deneyimli dağcı öldü. ORF raporları. Buna göre, inişte iki erkek kardeş (62, 60) ve 60 yaşındaki aynı yaştaki kadınla bir kaza oldu.

“Bugün” e göre, Flirsch Belediyesi'nde öğle yemeği bahşişinde bir dağ turu yaptılar. İnişe saat 12.30 civarında başladılar, sebep hava durumunda ani bir değişiklikti – ama asla aşağıya gelmediler. ORF'ye göre, Dağcılar zirveden akrabalara rapor verdiler ve hava durumundaki değişiklik hakkında rapor verdiler.

REKLAMCILIK
3 dağcı yıldırım grevinden ölüyor

Polisin katılımı, dağ kurtarma ve acil tıbbi helikopter “Christophorus 5” in katılmasıyla bir arama yapıldı. Alp Polisi Operasyon Başkanı Patrick Wechner ORF'yi tanımladığı gibi, borç raporu 19: 00'dan kısa bir süre önce alındı

Acil helikopter mürettebatı, kazayı deniz seviyesinden 2268 metre yükseklikte buldu. Sadece ölüm belirlenebilir. Patlayıcı doktora göre, yıldırım greviyle öldüler.

Üç kişi Tyrol'da bir şimşek greviyle öldü. (Sembol görüntüsü) Getty Images/Mike Hollingshead
Bir yıldırım grevi insanları farklı şekillerde ihlal edebilir

• “MSD Kılavuzu” nu bildirir.
  • Bir kişi bir hit nesneye dokunursa veya yakınlardaysa, bir flaşın elektriği ona geçebilir.
  • Elektrik insanlara yer boyunca ulaşabilir.
  • Etkilenenlere elektrik şokunun gücü ile yere atılabilir ve künt yaralanmalara neden olabilir.

Cilhan

Global Mod
Global Mod
Avusturya'daki üç kişi öğle yemeğine bir dağ turu yaptı - sonra hava döndü. Bir arama trajik bir şekilde sona erdi

Pazar günü Tirol'de üç deneyimli
Herkese selamlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Emir' Alıntı:
Merhaba buradakilere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik
Haksız değilsin @Emir ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Cansu

New member
Avusturya'daki üç kişi öğle yemeğine bir dağ turu yaptı - sonra hava döndü. Bir arama trajik bir şekilde sona erdi

Herkese iyi akşamlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Felaket

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Cilhan' Alıntı:
Herkese selamlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Haksız değilsin @Emir ama keşke birkaç veri daha
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Cilhan

Sude

New member

Merhaba merak edenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket

Emir' Alıntı:
Merhaba buradakilere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Emir, daha somut örnek iyi giderdi

BrunGa

Active member

Selam sevgili topluluk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Sude' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket Bu çıkarımın altı biraz boş
Düşüncene saygı duyuyorum @Sude fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Urungu

Global Mod
Global Mod

Merhaba akıl verenlere

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Felaket

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Cansu' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Felaket Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Cilhan
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Cansu, daha somut örnek iyi giderdi

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod

Selam sevgili forum

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

BrunGa' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Düşüncene saygı duyuyorum @Sude fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @BrunGa, yine de anlaşılır

Sinan

New member

Selam bilgi avcıları

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

BrunGa' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Düşüncene saygı duyuyorum @Sude fakat
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @BrunGa, özellikle pratik tarafı çok farklı

Erdemitlee' Alıntı:
Selam sevgili forum Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir Biraz daha örnek olsaydı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Erdemitlee, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Urungu' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Felaket Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Bu çıkarımın altı
Bu bakış açını anlıyorum @Urungu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum