Delhi'deki bir taksi şoförü, aracını müşterileri için çok çeşitli ücretsiz tekliflerle donatmak için viral hale geldi. Capioned bir Reddit Post'ta, “CAB tesislerini uçuşlardan daha iyi buldu …” Sürücü koltuğunun arkasına ve ön yolcu koltuğuna bağlı çeşitli eşyalara bir göz atıyoruz. Birden fazla atıştırmalık ve ikram türü, su şişeleri, içecek, stok ilaçları, Sanitiser, losyon, kağıt mendil, kül tablası ve yaygın olarak kullanılan diğer çeşitli ürünleri tespit edebilir. Yorumlara eklenen bir notta Reddit kullanıcısı, “Adı Abdul Kadir. Gazeteler, 'Müşterilerine asla yapamayan Uber sürücüsü' hakkında hikayeler yayınladı. Himelfe hey (kırpılmış) hikayesini üstte asılı görebilirsiniz.
Yorumlarda, birkaç kişi sürücünün onu eşyalar için suçlayıp suçlamadığını merak ediyordu. Kullanıcı, “Hepsi özgürdü kardeşim. Biraz şeker alma özgürlüğünü aldım.” Birkaç kişi kabini Abdul'un daha önce sahip olduğu gibi okudu. Birçoğu inisiyatif için sürücüyü alkışladı. Bazıları frenlerin aniden uygulanması ve araç titreyeceği konusunda ne olacağından endişe duyuyordu. Aşağıdaki Reddit'in bazı tepkilerini okuyun:
“Umarım bir kişi her şeyi eve götürmez.”
“Evim bile bu iyi stoklanmış TBH değil.”
“1) Ekstra mil gitmek, 2) Girişimci, 3) Müşteri Memnuniyeti ve Deneyimi, 4) Deli hatırlama, 5) Beyaz bir alan bulmak (sadece bir sürüşten daha fazlası -Taksi rezervasyonu yaptığınızda). “
“Hoşuma gitti. Sadece kolaylık sağlamak için bir hizmet arama için prim öderdim.”
“100kmph hızında başka bir arabaya çarpana kadar her şey yolunda.”
“Dükkan için doğdu, araba kullanmaya zorlandı.”
Bu sürücü hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.
Öyleyse okuyun: Adam Teksas Süpermarket'teki Amul Milk Bottles'ın fotoğrafını paylaşıyor, Post Viral GidiyorCAB tesislerini uçuşlardan daha iyi buldu …
BYU/Fancy-Past 6831 Indelhi
Yorumlarda, birkaç kişi sürücünün onu eşyalar için suçlayıp suçlamadığını merak ediyordu. Kullanıcı, “Hepsi özgürdü kardeşim. Biraz şeker alma özgürlüğünü aldım.” Birkaç kişi kabini Abdul'un daha önce sahip olduğu gibi okudu. Birçoğu inisiyatif için sürücüyü alkışladı. Bazıları frenlerin aniden uygulanması ve araç titreyeceği konusunda ne olacağından endişe duyuyordu. Aşağıdaki Reddit'in bazı tepkilerini okuyun:
“Umarım bir kişi her şeyi eve götürmez.”
“Evim bile bu iyi stoklanmış TBH değil.”
“1) Ekstra mil gitmek, 2) Girişimci, 3) Müşteri Memnuniyeti ve Deneyimi, 4) Deli hatırlama, 5) Beyaz bir alan bulmak (sadece bir sürüşten daha fazlası -Taksi rezervasyonu yaptığınızda). “
“Hoşuma gitti. Sadece kolaylık sağlamak için bir hizmet arama için prim öderdim.”
“100kmph hızında başka bir arabaya çarpana kadar her şey yolunda.”
“Dükkan için doğdu, araba kullanmaya zorlandı.”
Bu sürücü hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.