Avokadolar, yerleşik bir geri sayım zamanlayıcısıyla birlikte görünen keyifli meyvelerden biridir. Bir dakika mükemmel olgunlaşıyorlar ve bir sonraki kahverengi, duygusal ve sadece buna değmezler. Eğer yeni bir avokado saklamaya çalıştıysanız muhtemelen mücadeleyi biliyorsunuzdur. Hızlı kurur, o kremsi dokuyu gevşetir ve tadını çıkarmadan önce işsiz bir kahverengi gölgesine dönüşür. Elbette, buzdolabına atmak size biraz zaman alabilir, ancak o zaman bile, en iyi şekilde sadece birkaç gündür. Avokado ile arama sorunları her zamankinden daha sık karşılaştınız mı? Food Vlogger ve yemek kitabı yazarı Bethany Cameron, avokadolarınızı eski beklentilerden daha uzun süre taze tutmaya yardımcı olmak için şaşırtıcı derecede basit bir hack buldu.
Öyleyse okuyun: Çevrimiçi sağlıklı bakkal seçenekleri yapmak için 5 ipucu
Avokadolar nasıl uzun süre saklanır:
Bethany Cameron kısa süre önce son iki aydır dondurucusunda oturan dondurulmuş bir avokado çeken bir Instagram Habersunu paylaştı ve gayet iyi görünüyordu. “Çok fazla olgun avokado var mı? Sadece dondurucuya yerleştirin, gerektiğinde dışarı çıkarın, sıcak suyun altında çalıştırın, 15 dakika boyunca tezgahın üzerinde oturmalarına izin verin ve kullanıma hazırlar.” Dedi. Gönderideki yan not, “Bunu yıllarca yapıyor olun ve en iyi hacklerden biri. Herkesin bilmesi gereken bir şey.”
Öyleyse okuyun: 'Fiber, Karbonhidrat ve Protein': Bhagyashree Paylaşım İpuçlarını Plakanızda Denge elde etmek için
Videonun tamamını buradan izleyin:
Video Instagram'da viral hale geldi ve birkaç kişi yorum bölümünde düşüncelerini paylaştı. Birkaç kişi depolama hackini ilginç ve kullanışlı bulurken, diğerleri onlar için işe yaramadığını hissetti. Birkaç avokado daha uzun süre taze tutmak için başka ipuçları ve püf noktaları paylaştı.
Bir kullanıcı “Bu inanılmaz! Paylaştığınız için teşekkürler” yazdı.
Bir diğeri, “Vay canına, bu çok yararlı.”
Someone, “Bunu denedim ama benim bu garip düğme vardı, ne yaptığımı idk.”
Hayal kırıklığına uğramış bir izleyici, “Sadece denedim ve attım. Bir avokado israfı.”
“Belirsiz bir şekilde çalışmıyor! Çözüldükten sonra çok iğrençler,” diye bir yorum okuyun.
Kendi ucunu paylaşan bir kişi, “Avokadoları buzdolabında bir kavanozda tutabilirsiniz ve uzun süre kalırlar. Onları (burada olduğu gibi) soyduğunuzda biraz eti kaybedersiniz.”
Bu avokado depolama hackini denediniz mi? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize söyleyin!
Öyleyse okuyun: Çevrimiçi sağlıklı bakkal seçenekleri yapmak için 5 ipucu
Avokadolar nasıl uzun süre saklanır:
Bethany Cameron kısa süre önce son iki aydır dondurucusunda oturan dondurulmuş bir avokado çeken bir Instagram Habersunu paylaştı ve gayet iyi görünüyordu. “Çok fazla olgun avokado var mı? Sadece dondurucuya yerleştirin, gerektiğinde dışarı çıkarın, sıcak suyun altında çalıştırın, 15 dakika boyunca tezgahın üzerinde oturmalarına izin verin ve kullanıma hazırlar.” Dedi. Gönderideki yan not, “Bunu yıllarca yapıyor olun ve en iyi hacklerden biri. Herkesin bilmesi gereken bir şey.”
Öyleyse okuyun: 'Fiber, Karbonhidrat ve Protein': Bhagyashree Paylaşım İpuçlarını Plakanızda Denge elde etmek için
Videonun tamamını buradan izleyin:
Video Instagram'da viral hale geldi ve birkaç kişi yorum bölümünde düşüncelerini paylaştı. Birkaç kişi depolama hackini ilginç ve kullanışlı bulurken, diğerleri onlar için işe yaramadığını hissetti. Birkaç avokado daha uzun süre taze tutmak için başka ipuçları ve püf noktaları paylaştı.
Bir kullanıcı “Bu inanılmaz! Paylaştığınız için teşekkürler” yazdı.
Bir diğeri, “Vay canına, bu çok yararlı.”
Someone, “Bunu denedim ama benim bu garip düğme vardı, ne yaptığımı idk.”
Hayal kırıklığına uğramış bir izleyici, “Sadece denedim ve attım. Bir avokado israfı.”
“Belirsiz bir şekilde çalışmıyor! Çözüldükten sonra çok iğrençler,” diye bir yorum okuyun.
Kendi ucunu paylaşan bir kişi, “Avokadoları buzdolabında bir kavanozda tutabilirsiniz ve uzun süre kalırlar. Onları (burada olduğu gibi) soyduğunuzda biraz eti kaybedersiniz.”
Bu avokado depolama hackini denediniz mi? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize söyleyin!