Yazar Krish Ashok “Hint Yemeği Terimlerini” Çok İlişkilendirilebilir Bir Şekilde Açıklıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Biz Hintlilerin çok çeşitli ve kendine özgü bir yemek kültürüne sahip olduğumuzu söylemek yanlış olmaz. Dünyanın önemli bir kısmı vejetaryen ve vejetaryen olmayan tercihleri arasında bölünmüşken, ülkemizde de çok çeşitli beslenme alışkanlıkları sergileniyor. Bazı kişiler soğan ve sarımsak tüketmekten kaçınırken, bazıları vejetaryen olmayan yiyeceklerden kaçınıp diyetlerine yumurtayı dahil edebilir. Ayrıca bazıları vejetaryen olmayan yemekleri yalnızca belirli günlerde tüketiyor. Hindistan, gıdayla ilgili bazı benzersiz terimlerle birlikte gelen kendine özgü bir yemek kültürüne sahiptir. Yazar Krish Ashok yakın zamanda Hindistan'da yaygın olarak kullanılan gıdayla ilgili çeşitli terimleri vurgulayan bir Instagram Habersu paylaştı.
Öyleyse okuyun: Yemek Kelime Bilgisi 101: Her Yemek Meraklısının Bilmesi Gereken 7 Mutfak Terimi
Altyazıda Krish Ashok şunları söyledi: “Hindistan dünyadaki en şaşırtıcı mutfak çeşitliliğine sahip ve sömürge tarihimiz nedeniyle İngilizceyi de kendimize ait kıldık. Yemek için kullandığımız terimler çoğu zaman yabancı ziyaretçiler için kafa karıştırıcı olabiliyor. Bu, dünyanın bu bölgesindeki gıdayla ilgili bazı benzersiz terimleri açıklamaya yönelik kaygısız bir girişimdir.”
“Ayrıca, “saf sebze” kültürümüze yapılan şakacı göndermeler ciddiye alınmamalıdır, ama ben kiminle dalga geçiyorum, lütfen ben uygulamayı sessize alırken ve önümüzdeki 24 saat boyunca Haydarabad'ın tadını çıkarırken yorumlarda iyi eğlenceler. ” Krish Ashok ekledi.
Aşağıdaki Haberya bir göz atın:

Yasal Uyarı: Haberler, Instagram kullanıcısının gönderisindeki iddiaları garanti etmez.
Bu şartlar hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin.